SWEET TABLES VAN MY SWEET DEAR

Hoe leuk is het om bij een bijzondere gelegenheid te kunnen genieten van allerlei heerlijke hapjes, die ook nog eens prachtig gedecoreerd en gestyled samengebracht zijn op één mooie tafel? Met een sweet table maakt het niet uit om welke gelegenheid het gaat, het wordt vanzelf een feestje.

Het fenomeen sweet table is bij My Sweet Dear allang niet meer te vergelijken met de letterlijke vertaling, een zoete tafel. Wij bieden een keur aan mogelijkheden. Zo wordt er naar wens zoet en hartig geserveerd,  hoeft de tafel niet perse daadwerkelijk een tafel te zijn en bieden wij op aanvraag zelfs diverse activiteiten naast alleen de sweet table aan (denk aan bijvoorbeeld kinderfeestjes).

Naast het bovenstaande kun je bij ons ook alleen de ”ingrediënten” voor een sweet table bestellen, waarmee je deze zelf kunt decoreren. Dit varieert van de hapjes tot de gepersonaliseerde decoratie. Alles voor een mooie, aangeklede tafel van de hand van My Sweet Dear, waaraan je je eigen touch kunt geven.

Iets anders en vernieuwends ontwerpen is onze ultieme uitdaging, maar heb je je oog laten vallen op een van onze ideeën of heb je zelf hele specifieke wensen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op om dit samen te bespreken.

 • SWEET TABLE BRUILOFT KLASSIEK

  SWEET TABLE BRUILOFT KLASSIEK

  Een bruiloft in klassieke stijl, in de kleuren roomwit en poederroze, met koperkleurige details. De tafel is gedecoreerd met een taart, cupcakes, bruidssuikers en een originele giftbox. Afgemaakt met weelderige bloemen en grote ballonnen aan de achterzijde van de tafel. Tafel zoals afgebeeld geschikt voor circa 150 personen.

 • SWEET AND SALT TABLE ZWART, WIT EN ROZE

  SWEET AND SALT TABLE ZWART, WIT EN ROZE

  Moderne sweet and salt table in zwart, wit en roze. Een tafel voor ongeveer 12 personen met een hippe, volwassen look. Gedecoreerd met onder meer bubbels, flamingokoekjes, cupcakes, diverse hartige snacks en franse kazen. De details met diamantlogo en ballonnen geven een luxe uitstraling. Een perfecte tafel voor een classy borrel of feestje dus!

 • SWEET TABLE MINIONS

  SWEET TABLE MINIONS

  Een vrolijk gekleurde sweet table voor de echte Minionfan. Voor deze tafel is onder andere gekozen voor vruchtensap met snoepsate, een Miniontaart, donuts en popcorn. Met veel gepersonaliseerde items zoals chocoreepjes en cookiepops is de tafel helemaal afgemaakt naar wens van de jarige job. Geschikt voor circa 20 personen.

 • SWEET TEA MINI

  SWEET TEA MINI

  Dat is een originele manier van bijkletsen met je vriendinnen! Een mini sweet tea, oftewel een aantal lekkere, zoete hapjes op een prachtige manier geserveerd, uiteraard op een locatie naar wens. Hier is gekozen voor onder meer cupcakes, koekjes, donuts en fruit. Zoals afgebeeld geschikt voor circa 4 personen.

 • HIGH TEA PASTEL

  HIGH TEA PASTEL

  Een rijkelijk gevulde tafel met hartige en zoete hapjes, een high tea is altijd een succes! Deze tafel is aangekleed met diverse decoratie in pastelkleuren, een naked cake met zomerfruit en verschillende warme en koude lekkernijen. Zoals afgebeeld geschikt voor ca. 10 personen. Aan te passen aan iedere gelegenheid en naar ieders smaak.

 • SWEET TABLE VROLIJK EN STOER

  SWEET TABLE VROLIJK EN STOER

  Een zeer complete sweet table in vrolijke, frisse kleuren met een stoere uitstraling. Deze tafel is geschikt voor circa 30 personen en is aangekleed met onder andere een taart, cupcakes, donuts, popcorn en limonade met snoepsate. Gepersonaliseerde chocoreepjes, cookiepops, vlaggetjes, fotolijstjes en rietjes maken het geheel af.