TAARTEN VAN MY SWEET DEAR

Omdat elke feestelijke gelegenheid het verdient om goed gevierd te worden, worden al onze taarten met dezelfde liefde en aandacht gebakken en gedecoreerd. Of het nu om een vijflaagse bruidstaart, een verjaardagstaart of om een heel klein moederdagtaartje gaat!

Onze taarten bestaan uit een luchtige chocolade- of vanillebiscuit, worden gevuld met crèmes in diverse smaken en voorzien van een laagje pure of witte chocoladeganache. De afwerking van de taart gebeurt met fondant.
My Sweet Dear bakt ook naked cakes. Een naked cake is een taart die niet bekleed is met chocoladeganache en fondant, maar “naakt” is aan de buitenkant. Naked cakes worden ook gevuld met een of meerdere crèmes en vaak gedecoreerd met fruit, snoep en suikerbakkerspoeder.
Iedere taart is een uniek ontwerp en we komen hierbij graag aan jouw wensen en ideeën tegemoet. Als je niet meteen een idee hebt over wat je wil, kunnen wij je hierbij uiteraard adviseren en wanneer je je graag laat verrassen, zijn wij ook altijd in voor het compleet bakken en decoreren naar eigen idee. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij adviseren je onze taarten niet in de koelkast te bewaren, maar bij voorkeur op kamertemperatuur in een droge ruimte. Na het aansnijden kun je de taart nog enkele dagen in een afgesloten taartdoos bewaren. Voor meer informatie over hoe een taart goed aan te snijden en het aantal stukken dat je uit een taartlaag haalt, verwijzen wij je graag naar ons snijschema.

Ook verzorgen wij dummie-taarten ter decoratie of aankleding van bijvoorbeeld een etalage of fotoshoot.

 • KLEURRIJKE BRUIDSTAART

  KLEURRIJKE BRUIDSTAART

  Een kleurrijke, drielaagse bruidstaart voor 34 personen, met twee hertjes als topper. Vrolijk gedecoreerd met diverse bloemen en namen van het bruidspaar op de onderste taartlaag.

 • WITTE BRUIDSTAART

  WITTE BRUIDSTAART

  Traditioneel witte, drielaagse bruidstaart voor 34 personen. Gedetailleerd afgewerkt met bloemen, duifjes die om de taart heen vliegen en de namen van het bruidspaar op de onderste taartlaag.

 • NAKED CAKE FRAMBOOS

  NAKED CAKE FRAMBOOS

  Naked cake van chocoladebiscuit, gevuld en afgetopt met frambozencrème en verse frambozen. Geschikt voor 12 personen en uiteraard met verschillende soorten fruit te bestellen.

 • HARTENTAART

  HARTENTAART

  12-persoons taart met roze en rode harten. Deze keer speciaal voor de allerliefste mama gemaakt, maar natuurlijk ook heel geschikt voor de allerliefste oma, vriendin of geliefde.

 • TAART IN DE WOLKEN

  TAART IN DE WOLKEN

  Schattig, 12-persoons taartje, helemaal in stijl van het geboortekaartje. Een origineel kraamcadeautje waar alle kersverse ouders blij mee zullen zijn. Met ieder geboortekaartje mogelijk.

 • SNOEPTAART

  SNOEPTAART

  12-persoons taart in pastelkleuren, helemaal gedecoreerd met snoep. De toppers, waaronder het ijs wat niet smelt en de echte cupcake, zijn natuurlijk allemaal eetbaar.