CUPCAKES VAN MY SWEET DEAR

Cupcakes zijn van oorsprong Engelse gebakjes die voornamelijk bij de thee geserveerd werden. Tegenwoordig wordt de cupcake bij veel gelegenheden gegeten en waarom ook niet, ze zijn tenslotte heerlijk! Een perfect gebakje om cadeau te geven en te krijgen, maar ook mooi als aanvulling naast een taart en op elk kinderfeestje een gegarandeerd succes.

My Sweet Dear maakt chocolade- of vanillecupcakes gevuld met crèmes in diverse smaken en afgewerkt met fondant, of met een swirl bovenop. Cupcakes worden gebakken vanaf 12 stuks en zijn er in twee verschillende maten: de mini’s, welke een doorsnee hebben van circa 3 centimeter en de standaard cupcakes met een doorsnee van circa 5 centimeter.

Voor de decoratie van cupcakes zijn legio mogelijkheden. Geef ons jouw wensen en ideeën door en wij maken een mooi ontwerp voor je, of laat je verrassen door een origineel ontwerp geheel van onze hand.

 • BLUE MONDAY CUPCAKES

  BLUE MONDAY CUPCAKES

  Cupcakes speciaal voor blue monday, daar word je direct weer vrolijk van! Een klassiek ontwerpje, in veel kleurencombinaties mooi.

 • BRUIDSCUPCAKES

  BRUIDSCUPCAKES

  Romantisch en hip! Zachtroze en witte cupcakes in diverse ontwerpen, maar allemaal in dezelfde stijl. Mooi naast een bruidstaart.

 • CUPCAKES MET BLOEMEN

  CUPCAKES MET BLOEMEN

  Cupcakes met bloemen in frisse lentekleuren. Feestelijk ontwerpje geschikt voor diverse gelegenheden en uitvoerbaar in alle kleuren.

 • CUPCAKES IN ROZE EN LIME

  CUPCAKES IN ROZE EN LIME

  Schattige cupcakes in hardroze en lime, afgewerkt met hertjes, konijntjes, vogeltjes en strikjes. Leuk voor hippe, kleine meiden!

 • LILA CUPCAKES MET MOLENTJES

  LILA CUPCAKES MET MOLENTJES

  Lila en lichtblauwe cupcakes met witte windmolentjes, bloemetjes en kleine hartjes. Lief en vrolijk, voor elk kinderfeestje!

 • FASHIONISTA CUPCAKES

  FASHIONISTA CUPCAKES

  Girly cupcakes voor de echte fashionista, jong of oud! Afgewerkt met roze handtasjes, zwarte pumps en chihuahua's.

 • PASTEL CUPCAKES

  PASTEL CUPCAKES

  Barok cupcakes in pastel kleuren. Met zacht golvende ruffles, kleine bloemetjes en mooie parelmoer cameo's.

 • GIRLY CUPCAKES

  GIRLY CUPCAKES

  Op en top girly! Cupcakes met handtassen, parels en pumps in suikerzoete kleuren. Afgewerkt met veel bling bling en mooie details.

 • CUPCAKES MET INITIALEN

  CUPCAKES MET INITIALEN

  Roomwitte cupcakes met initialen, afgewerkt met een parelrandje. Prachtig voor een bruiloft, eventueel naast een bruidstaart.